Goed bouwen kan alleen op een stevig fundament

Bouwen


bouwen fundamentGoed bouwen kan alleen op een stevig fundament

Heldere communicatie, opgeruimd bouwen

Goed contact tussen ons en de opdrachtgever is de basis van een succesvol bouwproject. Dat geldt vanaf het eerste moment. Bouwbedrijf Marum wil precies weten wat uw ideeën zijn. We komen bij u thuis om te praten, te luisteren en te observeren. Zo krijgen wij een goed beeld van wat u wel en niet wilt. We helpen mee om uw ideeën vorm te geven. Door te laten zien wat er mogelijk is, en door aan te sluiten bij uw wensen en budget. Gedurende het hele proces blijven we in gesprek. Verandert u van gedachten? Wij zijn flexibel en springen hier snel en goed op in.

Vlot proces, nette afwerking

Bouwbedrijf Marum houdt van netjes bouwen. Zowel in het proces als in de uitvoering. Onze bouwplaats is opgeruimd en overzichtelijk. Daardoor verloopt het bouwproces vlot en efficiënt. Een overzichtelijke bouwplaats is een prettige aanblik. Bovendien verhoogt het de veiligheid. Maar ook het bouwen zelf doen we netjes. We zorgen voor een degelijke, nette constructie en afwerking, ook als die niet zichtbaar zijn.

Samenwerking met bouwspecialisten

Bouwbedrijf Marum werkt samen met een vast team van bouwspecialisten. Voor de uitvoering en voor de levering van producten en materialen werken we samen met vakbekwame, betrouwbare mensen. Bouwbedrijf Marum is kieskeurig in de samenwerking die hij aangaat. Een basis van vertrouwen is essentieel. Dit resulteert in een sterk team dat hoogwaardige kwaliteit levert.

bouwen woning HemrikVerbouw

Bouwbedrijf Marum verbouwt onzichtbaar: een grote verbetering voor uw woonplezier zonder dat te zien is dat die later is toegevoegd.

We zetten onze kennis en ervaring in om naadloos te verbouwen. We helpen om uw ideeën samen met u vorm te geven. Alle afspraken komen duidelijk op papier. Dit schept helderheid voor iedereen en maakt overleg makkelijker.

Wij ontzorgen u:

  • het bouwproces is zo kort mogelijk
  • hinder van stof en lawaai vangen we zo goed mogelijk op
  • we blijven doorlopend met u in gesprek

Welke materialen en producten we gebruiken, is aan u. Bouwbedrijf Marum heeft contact met goede leveranciers. Onze showroom geeft een indruk van de mogelijkheden. Voor extra informatie over de producten nemen we contact op met de leveranciers.

bouwen nieuwbouwwoning MarumNieuwbouw

Bouwbedrijf Marum draait zijn hand niet om voor bijzondere nieuwbouw. Uitdagende constructies bouwen we graag. We zetten onze kennis en ervaring in om uw ideeën vorm te geven. Uw wensen zijn daarin altijd leidend. Om inspiratie op te doen kunt u in onze showroom  materialen en producten bekijken.

Duidelijke afspraken

Alle afspraken die we maken komen helder op papier, zodat iedereen goed weet waar hij aan toe is. Hierdoor verloopt het bouwproces zo vlot mogelijk. We blijven gedurende het hele proces in gesprek. Veranderen uw wensen? Dan kunnen wij hier adequaat en snel op inspringen.

De bouwplaats is opgeruimd en overzichtelijk. Dat maakt de bouwplaats veiliger. Daardoor is het voor u op ieder moment mogelijk om langs te komen.

Contact

Bouwbedrijf Marum
Poortweg 7
9363 TJ Marum
0594 64 26 98
06 533 72 717

info@bouwbedrijfmarum.nl

Like onze Facebookpagina

Facebook
Twitter
LINKEDIN