Bouwgarant

Extra stevige fundering met Bouwgarant

Logo bouwgarantBouwbedrijf Marum heeft het Bouwgarant-keurmerk.

Daardoor heeft u zekerheden:

  • de aannemer is gediplomeerd
  • het materiaal en gereedschap worden regelmatig gekeurd
  • de kwaliteit van de aannemer wordt jaarlijks getest

Bouwbedrijf Marum bouwt alleen op basis van een goede fundering. De zekerheid die het Bouwgarant-keurmerk u biedt zorgt voor een extra stevige basis.

Betrouwbare kwaliteit

Het Bouwgarant-keurmerk geeft u zekerheid. Een Bouwgarant-aannemer heeft de juiste verzekeringen en alle benodigde diploma┬┤s. U weet dat u met een betrouwbare en gediplomeerde aannemer werkt. Jaarlijks onderzoekt Bouwgarant of de aannemer nog aan de kwaliteitseisen voldoet. Ook het gereedschap en het materiaal worden regelmatig gekeurd.

Klachtenregeling

Bij een conflict met uw aannemer probeert Bouwgarant samen met u en de aannemer tot een oplossing te komen. Dus mocht u er samen niet uitkomen, dan biedt de klachtenregeling van Bouwgarant uitkomst.

Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw

Schakel de geschillencommissie in als u er bij een conflict met uw aannemer niet uitkomt en de klachtenregeling ook geen oplossing kan bieden. De geschillencommissie is een onafhankelijke partij. Hij is er dus voor beide partijen en bekijkt beide kanten van het verhaal. Ook bij bouwfouten kunt u de geschillencommissie benaderen.

Afbouwgarantie

U kunt een afbouwgarantie afsluiten. Dan weet u zeker dat uw bouwproject afkomt. Ook als uw aannemer failliet gaat. Mocht de aannemer failliet gaan, dan wordt uw project toch afgemaakt. U kunt verschillende garanties afsluiten. Lees meer over Bouwgarant

Meer weten over Bouwbedrijf Marum?

Neem contact op,  we vertellen graag meer over onze werkwijze en visie!

Contact

Bouwbedrijf Marum
Poortweg 7
9363 TJ Marum
0594 64 26 98
06 533 72 717

info@bouwbedrijfmarum.nl

Like onze Facebookpagina

Facebook
Twitter
LINKEDIN