Goed bouwen kan alleen op een stevig fundament

Over ons

Gestructureerd, betrouwbaar en ervaren

Een verbouwing waar u zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Daar gaat Bouwbedrijf Marum voor. Door jarenlange ervaring in de bouw verloopt het bouwproces vlot. Wij zijn pas tevreden als u gelukkig bent met het proces en het eindresultaat.

Goede afspraken

Bouwbedrijf Marum bouwt voor u. We luisteren naar wat u wilt en gebruiken onze vakkennis en ervaring om uw ideeën optimaal aan te vullen. We geven u een zo goed mogelijk beeld van hoe uw wensen er in het echt uit gaan zien. Zo stemmen we onze verwachtingen en wensen op elkaar af. Alle afspraken komen duidelijk op papier. Dit schept helderheid voor iedereen.

Voortdurende communicatie

We blijven gedurende het hele proces met elkaar in gesprek. Zo blijven we goed op elkaar afgestemd. Verandert u van inzicht? Dan springt Bouwbedrijf Marum daar snel op in dankzij voortdurend en helder overleg.

Een opgeruimde bouwplaats

Een overzichtelijke bouwplaats zonder rommel versnelt het bouwproces. Orde en netheid maken efficiënt bewegen mogelijk en zorgen dat je overzicht houdt. Over de materialen en het proces. Zo kun je op tijd bijbestellen en houd je de vaart erin. Bovendien is een opgeruimde bouwplaats veiliger: u kunt daardoor op elk gewenst moment langskomen om uw project te volgen.

Wiebe de Wit. man met ervaringErvaren en eigengereid

Wiebe de Wit is de man achter Bouwbedrijf Marum. Hij heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het vak. Eerst als medewerker bij andere bedrijven, maar al jong als eigen baas. Door zijn zelfstandige en eigengereide houding werkt hij alleen samen met mensen die bij hem passen. Hierdoor heeft hij in de loop der jaren een stabiel team van bouwspecialisten om zich heen verzameld. Vertrouwen en hoge kwaliteit zijn voorwaarden voor een goede samenwerking.

Mooi en exclusief bouwen

Daar ligt Wiebes hartstocht. Een woning een metamorfose laten ondergaan vindt hij fantastisch. Zo´n transformatie, van binnen of van buiten, doet zijn hart sneller kloppen. Een woning onder architectuur bouwen vindt hij een mooie uitdaging. Maar wat hij ook bouwt, Wiebe bouwt altijd degelijk en goed.

Contact

Bouwbedrijf Marum
Poortweg 7
9363 TJ Marum
0594 64 26 98
06 533 72 717

info@bouwbedrijfmarum.nl

Like onze Facebookpagina

Facebook
Twitter
LINKEDIN